Terme Belediyesi 20 Milyon TL Değerinde 4 Yeni Araç Satın Aldı

Terme Belediyesi Filosunu Güçlendirdi: 20 Milyon TL Değerinde 4 Yeni Araç Satın Aldı

Samsun’un Terme ilçesi Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve güvenli hizmet sunma hedefiyle 20 milyon TL değerinde 4 yeni araç alarak filosunu güçlendirdi. Yeni araçlar temizlik, fen işleri ve diğer hizmetlerde kullanılacak.

Yeni Araçlar Nelerden Oluşuyor?

Terme Belediyesi’nin satın aldığı yeni araçlar arasında 1 adet çöp kamyonu, 1 adet çekici ve 2 adet kazıcı yükleyici iş makinesi bulunuyor. Belediye, bu araçları borçlanmadan temin etti ve filosuna kattı. Toplamda 20 milyon TL değerindeki araçların ödemeleri yapıldı ve yakın zamanda hizmete başlayacak.

Belediye Başkanı Şenol Kul Açıklamalarda Bulundu

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçenin sürekli büyüdüğünü ve geliştiğini vurgulayarak, “Termemiz günden güne büyüyor. Bu büyüme ve gelişme sürecinde hizmetlerimizi zamanında ve etkin bir şekilde ulaştırabilmek için filomuzu güçlendiriyoruz. Araçlarımızı sürekli olarak yeniliyor, imkanlarımızı genişletiyoruz. Geleceğe daha güçlü adımlarla ilerliyoruz.” dedi.

Başkan Kul ayrıca, belediyenin kamu hizmetlerini etkili, verimli, hızlı ve ucuz maliyetli bir şekilde sunma prensibiyle hareket ettiklerini belirterek, “Mazeret aramadan, hızla ve güvenle hizmet etmenin önemine inanıyoruz. Terme’ye en iyi hizmeti sunabilmek adına gece gündüz demeden çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Şenol Kul’un önceki dönemde belediye başkanlığında 85 adet yeni aracı filoya kazandırdığı da hatırlatıldı. Samsun’un Terme ilçesinde belediye hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi ve vatandaş memnuniyetinin artırılması için yapılan bu yatırımlar, ilçenin geleceğine yapılan önemli katkılar olarak değerlendiriliyor. – SAMSUN

Related Posts

Evinde egzotik hayvan besleyen kişiye 472 bin TL ceza

Bursa’da yasa dışı şekilde bulundurulan egzotik hayvanlar koruma altına alındı.

Devlet kurumları Sokak canlılarının rehabilitesi için bir araya geldi

Adana Büyükşehir Belediyesi, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Doğa Koruma Milli Parklar 7. Bölge Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen Sokak Hayvanları Rehabilitesi konulu toplantı, Adana Doğa Koruma Milli Parklar 7. Bölge Müdürlüğü binasında yapıldı.

Bayram öncesi korkutan haber: Köye giriş-çıkışlar kapatıldı

6 Haziran’da başlayacak Kurban Bayramı öncesinde, Türkiye’den peş peşe karantina haberleri gelmeye devam ediyor. Balıkesir’de 15 bölgenin karantinaya alınmasının ardından Çorum’un Sungurlu ilçesinde şap hastalığı nedeniyle bir köye girişler ve çıkışlar kapatıldı.

Putin: ABD-İran görüşmelerini kolaylaştırmaya hazırız

RUSYA Devlet Başkanı Vladimir Putin, Tahran’ın nükleer programına ilişkin adil bir anlaşmaya varılması için İran ile ABD arasındaki müzakereleri kolaylaştırmaya hazır olduklarını söyledi. Kremlin’den yapılan açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir …

İsrail’den Güney Kıbrıs’a kablo döşeyecekler

Doğu Akdeniz’den Türkiye’yi dışlama amacıyla birçok işbirliği anlaşması imzalayan Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve İsrail, Avrupa Birliği’ne (AB) deniz altından ulaşacak projeleri başarısız olunca, Kıbrıs adası ile İsrail arasına elektrik kablosu döşeme kararı aldı.

TKG’den ‘üç fidan’ anması: ‘Düşlerindeki ülkeyi kuracağız’

TKG’nin ‘üç fidan’ için yaptığı anmada “Saltanatınızı sonra erdireceğiz. Deniz’in, Yusuf’un, Hüseyin’in düşlerindeki ülkeyi; tam bağımsız sosyalist Türkiye’yi kuracağız. Söz veriyoruz bu ülkeyi mutlaka kuracağız” ifadeleri kullanıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir