Kayalıklara çarpıp batan teknedeki turistler kurtarıldı

Bodrum’dan Günübirlik Tura Çıkan Tekne Kaza Yaptı

Muğla’nın Bodrum ilçesinden günübirlik tura çıkan 15 metre uzunluğundaki Neveda isimli tur teknesi, dün akşam saatlerinde Bodrum’a geçişe geçtiği sırada demir aldıktan bir süre sonra deniz içindeki sığlık kayalıklara çarptı. Bu durumda tekne ağır hasar aldı ve su almaya başladı. Teknedeki 5 turist çevredeki teknelerin yardımı ile kurtarıldı.

Olay sonrasında batan teknenin kurtarılması için çalışmalara başlanırken, sahil güvenlik ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı.

Related Posts

İbrahim Tatlıses’in olaylarla anılan kızı, bu kez Bodrum’u karıştırdı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan çıtak Bodrum’da kendisine dur ihtarı yapan polisin üzerine aracını sürdü. Polis Çıtak’ı havaya iki el ateş ederek durdurdu, gözaltına aldı.

İstanbul’un Karadeniz’e kıyısı olan ilçesinde denize girmek yasaklandı

Şile Kaymakamlığı, Ayazma ve Ağva Merkez plajları dışındaki tüm bölgelerde denize girmeyi yasakladı.

Kulağını kene ısırdı

Adıyaman’da kulağını kene ısıran kadın hastaneye kaldırıldı.

Fenomen Yağmur Taktaş’ın şüpheli ölümünde yeni gelişme: Otopsi raporunda kahreden detay

Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın New York’taki otopsisinde vücudunda çoklu uyuşturucu, darp izleri ve sigara yanıkları tespit edildi. Savcılığın talebiyle Türk asıllı ABD’li ressam sevgilisi A.C.F. hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Polis ekibine silahlı saldırı: 4 yaralı

Gaziantep’te kuryeyi gasp edip 8 kilogram altın çalan şüpheliler, saklandıkları eve baskın yapan polis ekibine silahla ateş açtı. 4 polis yaralandı.

84 yaşındaki motosiklet sürücüsü kazada öldü

Niğde’de akaryakıt tankeriyle çarpışan motosikletin 84 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti.