Bolu’da Kontrolden Çıkan Araç Taksla Attı, Yangın Çıktı: 1 Yaralı

Bolu’da Kontrolden Çıkan Araç Takla Attı ve Alev Aldı: 1 Yaralı

BOLU – Bolu’da bir otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı, ardından takla atarak alev aldı. Kazada, araçta yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı.

Kaza, Abant İzzet Baysal Üniversitesi yolunda meydana geldi. Yaşar B. idaresindeki 35 S 2493 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Aracın takla atmasıyla birlikte yangın çıktı.

Olayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan Gülname K. yaralandı ve olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

Kazanın yaşandığı bölgede ikamet eden Orhan Yıldırım, “D-100’den 120-130 km/h hızla gelen araçların sıkça kontrolsüz bir şekilde ilerlediği bir bölge burası. 30 km/h hız sınırına rağmen bir uyanıklık yok. EDS gibi sistemlere ihtiyaç var” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ENES ÖZKAN – 3.Sayfa

Related Posts

Kolonya dökmeyin, ateş basmayın! Kene çıkarırken yapılan hatalar ölümle sonuçlanabiliyor

Keneye kolonya dökmek veya ateş basmak KKKA riskini artırıyor! Uzmanlar, doğru çıkarma yöntemlerini ve dikkat edilmesi gereken belirtileri sıraladı.

Uzmanlardan kritik kene uyarısı: Elinizle ezmeyin!

Erciyes Üniversitesi’nden(ERÜ) Prof. Dr. Orhan Yıldız, “En büyük hatalardan biri, insanlar keneyi kendi çıkarıp tırnakları ile ezmeye çalışıyor. Bu yüzde 100 bulaş anlamına gelir. Bu nedenle bu tür uygulamalardan kaçınmak gerekir” dedi.

Uzmanlardan kritik kene uyarısı: Elinizle ezmeyin!

Erciyes Üniversitesi’nden(ERÜ) Prof. Dr. Orhan Yıldız, “En büyük hatalardan biri, insanlar keneyi kendi çıkarıp tırnakları ile ezmeye çalışıyor. Bu yüzde 100 bulaş anlamına gelir. Bu nedenle bu tür uygulamalardan kaçınmak gerekir” dedi.

Yeni keşif tarihi yeniden yazdıracak: Yaşamın nasıl başladığına dair bilgiler ters yüz oldu

Bilim insanlarının elde ettiği son bulgular, yaşamın kökenine dair ezberleri bozdu. Milyarlarca yıl öncesine uzanan izler, Dünya’daki ilk canlılığın sanılandan çok daha önce ve farklı koşullarda ortaya çıkmış olabileceğini gösteriyor.

6 ayda 30 kilo verdi, hikayesi herkese ilham oldu

Ankara’da lise öğrencisi 17 yaşındaki Mahmut Baloğlu 6 ayda 30 kilo vererek 163 kilodan 133 kiloya düştü. Prof. Dr. Mehmet Boyraz, Türkiye’de her 8-10 çocuktan 1’inin obez olduğunu, her 5 çocuktan 1’inin fazla kilolu olduğunu belirtti.

Sağlıklı bağırsak rehberi: Ne yemeliyiz, nelerden kaçınmalıyız?

Sağlıklı bağırsak rehberi: Ne yemeliyiz, nelerden kaçınmalıyız?