DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, partisinden istifa etti

Yeneroğlu, DEVA Partisi’nden İstifa Etti

DEVA Partisi’nden istifa eden Yeneroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında istifasını duyurdu. Yeneroğlu, Demokrasi ve Atılım Partisi’nden ayrıldığını açıkladı ve konuyla ilgili detayları kamuoyuyla paylaştı.

‘Maalesef Hedeflediğimiz Siyasal İletişimi Üretemedik’

Yeneroğlu, siyasetin temel amacının milletin refah ve huzurunu artırmak olduğunu vurgulayarak, siyasi iletişimin önemine dikkat çekti. DEVA Partisi’nin kuruluş amacının özgürlükçü bir demokrasi anlayışını Türkiye’ye getirmek olduğunu belirten Yeneroğlu, partinin hedeflediği siyasal iletişimi sağlayamadığını ifade etti. Yeneroğlu, yaşanan süreçte partinin etkili bir şekilde yönlendirme yapamadığını ve milletin gereken desteği vermediğini dile getirdi.

‘Temel Sorunların Kronikleştiğini Göz Ardı Edebilecek Durumda Değilim’

Yeneroğlu, 2024 Mart yerel seçimlerinden bu yana artan sorunlarla başa çıkamadıklarını ve milletle güçlü iletişim kuramadıklarını belirtti. Partinin kuruluşundan beri var olan sorunların artarak devam ettiğini ve bu durumun partiyi hedeflediği noktadan uzaklaştırdığını kaydetti. Yeneroğlu, DEVA Partisi’nin kurumsal olarak taşıyamadığı yükler nedeniyle üzgün olduğunu ifade etti. Partiden ayrılırken, DEVA Partisi içerisinde emek veren herkese teşekkürlerini ileten Yeneroğlu, gelecekte de Türkiye’nin refahı ve huzuru için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Related Posts

IKBY Başkanı Barzani’den PKK’nın silah bırakma kararına destek

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani, PKK’nın silah bırakma kararını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.

İngiltere ekonomisi mayısta beklenmedik şekilde küçüldü

İngiltere ekonomisi mayısta yüzde 0,1 daralma kaydederken, beklenti ekonominin yüzde 0,1 büyüyeceği yönündeydi. İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi mayıs ayına ilişkin büyüme rakamlarını açıkladı.

CHP’li Bakan’dan cezaevi ziyareti sonrası açıklama: Tutukluluk bir cezalandırma aracına dönüşmüş durumda

CHP’li Bakan’dan cezaevi ziyareti sonrası açıklama: Tutukluluk bir cezalandırma aracına dönüşmüş durumda

Le Pen’in partisinin genel merkezine polis baskını

Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Birlik (RN) Partisi Genel Sekreteri Jordan Bardella, mali polisin, parti genel merkezinde arama yaptığını duyurdu.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne son saldırılarında 46 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail Ordusunun Gazze Şeridi’ne Yaptığı Son Saldırıda 46 Filistinli Hayatını Kaybetti İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yaptığı son saldırıda 46 Filistinli hayatını kaybetti. Saldırıda, çok sayıda kişi yaralandı…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı