Edirne Belediye Başkanı Sanayi Esnafıyla Buluştu

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Sanayi Esnafıyla Buluştu

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, sanayi esnafıyla bir araya geldi.

Akın, bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda, her zaman emeğin ve emekçinin yanında olmaya gayret gösterdiğini ifade etti.

Sanayinin dayanışmanın sembolü olan bir yer olduğunu belirten Akın, “Şehrimizde de aynı dayanışmayı sürdürmek istiyoruz.” dedi.

Sanayi esnafıyla sürekli fikir alışverişinde bulunduğunu dile getiren Akın, şunları kaydetti:

“Başkan yardımcılarımız dün buraya gelip talepleri aldılar. Hızlıca çözebildiklerimize müdahale ettik. Orta ve uzun ölçekte yapabileceklerimizi birlikte değerlendirdik. Bugün de bu toplantı sonrası başkanlarımızla bir araya geleceğiz. Sanayimizin neye ihtiyacı var. Sanayimizi iyileştirmek adına neleri yapabiliriz konuşacağız.”

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Akın, gazetecilerin gözaltına alınmasına ilişkin bir soruya ise gazetecilerin yaptığı işin çok kıymetli olduğunu, gözaltların kamuoyu vicdanında ciddi rahatsızlık oluşturduğunu savundu.

Maddi sıkıntılar yaşayan Edirnespor ile ilgili soruya, tüm vatandaşları ve iş insanlarını takıma destek olmaya davet etti.

Akın, Edirnespor destekçileriyle dayanışma yemeğinde bir araya geleceklerini kaydetti.

Related Posts

Çin’de 200’den fazla çocuk zehirlendi: Okul yemeğinden kurşun çıktı

Çin’de bir anaokulunda 200’den fazla çocuğun kurşun zehirlenme şüphesiyle hastalanmasının ardından okul müdürü gözaltına alındı. Çin devlet televizyonu CCTV’nin aktardığına göre, müdürle birlikte 7 kişi daha tutuklanırken, 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Turhan Çömez’den sert tepki: ‘Terörist başının taleplerini sarayın koridorlarında mı pişiriyorsunuz?’

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, Pençe Kilit Harekâtı’ndaki asker kayıpları ve TBMM’de kurulması planlanan yeni komisyona ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Çömez, “Terörist başının taleplerini sarayın arka koridorlarında mı pişirip Meclis’e getireceksiniz?” diye sordu.

Elon Musk ile Trump arasında tansiyon yükseliyor: Epstein dosyalarını yine gündeme taşıdı

ABD Başkanı Donald Trump ile seçim zamanı en sıkı destekçesi Elon Musk arasında ‘vergi paketi ve elektrikli araçlar’ ile başlayan gerginlikte sular durulmuyor. Trump’a karşı ABD’de yeni bir siyasi parti kuran Elon Musk, Epstein davasını gündeme taşıyarak “Saat kaç? Aa bak, yine kimsenin tutuklanmadığı saat oldu” dedi.

Gazze’de ateşkes için kritik gün

İşgalci İsrail hükümeti, ABD Başkanı Donald Trump’ın 1 Temmuz’da ilan ettiği ateşkes teklifi için son kararını verecek. Hamas’ın arabulucu ülkeler Katar ve Mısır aracılığıyla ilettiği cevabını inceleyen İsrail Güvenlik Kabinesi, net bir açıklama …

Metan gazından zehirlenerek şehit olan askerler için siyasilerden başsağlığı mesajları

Metan gazından zehirlenerek şehit olan askerler için siyasilerden başsağlığı mesajları

İsim benzerliği başına dert oldu

“Kolpaçino 3. Devre” ve “Ketenpere” gibi yapımlarda rol alan oyuncu Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanı ile yaşadığı isim benzerliği nedeniyle zor anlar geçirdiğini anlattı. Yerlikaya, kar tatili için eğlence amacıyla yaptığı paylaşımın ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın basın müşavirinin kendisine ulaştığını belirtti.