Fenerbahçe yeni dinamosunu İtalya’da buldu! 25 milyon euroluk bonservis beklentisi

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe’de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin, orta saha arayışında gündemini İtalya’da forma giyen yıldız futbolcuya çevirdiği aktarıldı.

Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği genç futbolcuya Lazio’nun da ilgisinin bulunduğu kaydedildi. İtalyan basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe’nin Sırp orta saha Lazar Samardzic ile ilgilendiği öne sürüldü.

Sarı-lacivertlilerin, 22 yaşındaki futbolcunun durumunu yakından takip ettiği belirtildi. Lazar Samardzic için Fenerbahçe’nin yanı sıra Lazio’nun da ilgisinin bulunduğu kaydedildi. Öte yandan Juventus’un da Sırp futbolcuyla ilgilendiği ifade edildi.

22 yaşındaki oyuncunun geride kalan sezonda Inter ve Napoli’nin gündemine geldiği ancak transferlerin gerçekleşmediği aktarıldı. Lazar Samardzic için Udinese’nin talep ettiği bonservis bedelinin netlik kazandığı belirtildi. Udinese’nin Sırp futbolcu için 25 milyon euro talep ettiği kaydedildi.

Lazar Samardzic, geride kalan sezonda Serie A’da 34 maça çıktı. 22 yaşındaki orta saha bu müsabakalarda 6 gol attı ve 2 asist üretti. Sırp futbolcu, EURO 2024’te şu ana kadar 1 müsabakada süre aldı.

Lazar Samardzic’in Udinese ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026’da sona erecek. Sırp futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro. Hertha Berlin altyapısında yetişen Lazar Samardzic, daha sonra RB Leipzig’de oynadı. Udinese, 2021-2022 sezonu başında Lazar Samardzic için 3 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx