İş makinesi yüklü TIR, alt geçitte sıkıştı

Elazığ’da TIR, İş Makinesi ile Alt Geçitte Sıkıştı!

Elazığ’da meydana gelen olayda, Taşıdığı iş makinesi ile alt geçitte sıkışan bir TIR, 1,5 saatlik bir çalışma sonucunda kurtarıldı. İstasyon kavşağında seyir halinde olan iş makinesi yüklü TIR, alt geçitte sıkışarak hareket edemez hale geldi.

Olayın yaşandığı bölgeye gelen polis ekipleri, sıkışan aracı kurtarmak için çalışma başlattı. Sürücü yardım istemek amacıyla 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. 1,5 saat süren çalışmanın ardından TIR ve iş makinesinin lastiklerinin havası indirilerek araçlar alt geçitten çıkarıldı.

Polis ekipleri, olay yerine ulaşan sürücüleri alternatif güzergahlara yönlendirerek trafiğin akışını sağladı. TIR’ın kurtarılmasının ardından alt geçit tekrar trafiğe açıldı.

Related Posts

İsrail ordusu sığınakların yakınında durulması talimatını yineledi

İsrail ordusu, ülkedeki herkese yönelik muhtemel İran saldırısına karşı sığınakların yakınında durulması talimatını yineledi.

Foça’daki orman yangınında 1 tutuklama

İzmir’in Foça ilçesinde çıkan ve tedbir amaçlı bazı evlerin tahliye edilmesine yol açan orman yangınıyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Dalga boyu 1.5 metreye ulaştı, Samsun Valiliği’nden uyarı geldi

Samsun Valiliği, Karadeniz’deki olumsuz hava koşulları nedeniyle deniz girilmemesi uyarısında bulundu. Dalga boyunun 1.5 metreye ulaştığı bildirildi.

Eskişehir’de de akılalmaz şiddet: Önüne geleni dövdü, serbest kaldı

Eskişehir’de bir markette eşiyle tartışan kadınının başörtüsünden tutup defalarca yere vuran şahıs, kavgayı ayırmaya çalışan herkese saldırdı.

Külliye’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında güvenlik toplantısı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda İran ile İsrail arasındaki çatışmalar ele alındı ve Türkiye’nin muhtemel gelişmelere yönelik hazırlıkları değerlendirildi.

Manisa’da traktör tarlaya uçtu: 16 yaşındaki çocuk can verdi

Manisa’da traktörün tarlaya uçması sonucu 16 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.