İsrail’in 459 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze’de can kaybı 45 bin 885’e yükseldi

İsrail’in 459 Gündür Sürdürdüğü Gazze Saldırılarında Can Kaybı 45 Bin 885’e Yükseldi

Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 459 gündür devam eden saldırıları sonucunda can kaybının 45 bin 885’e ulaştığını açıkladı.

Son 24 saat içinde İsrail ordusunun gerçekleştirdiği “3 katliamda” Gazze Şeridi’nde 31 kişinin yaşamını yitirdiği, 57 kişinin yaralandığı belirtildi.

7 Ekim 2023’ten bu yana devam eden saldırılarda ölenlerin sayısı 45 bin 885’e, yaralı sayısının ise 109 bin 196’ya yükseldiği bildirildi.

Açıklamada, enkaz altında ve yol kenarlarında hala ölüler bulunduğu, ancak İsrail güçlerinin engellemesi nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı vurgulandı.


Hayatınızın Aşkını Bakteriler Seçiyor Olabilir mi; Bilim İnsanı Ali Rıza Akın Anlatıyor | Bakterin Kadar Yaşa

Related Posts

Metan gazından zehirlenerek şehit olan askerler için siyasilerden başsağlığı mesajları

Metan gazından zehirlenerek şehit olan askerler için siyasilerden başsağlığı mesajları

İsim benzerliği başına dert oldu

“Kolpaçino 3. Devre” ve “Ketenpere” gibi yapımlarda rol alan oyuncu Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanı ile yaşadığı isim benzerliği nedeniyle zor anlar geçirdiğini anlattı. Yerlikaya, kar tatili için eğlence amacıyla yaptığı paylaşımın ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın basın müşavirinin kendisine ulaştığını belirtti.

Elon Musk parti kurdu

ABD Başkanı Donald Trump ile arası açılan Elon Musk, ABD’deki mevcut siyasi düzene karşı çıkarak “Amerika Partisi”ni kurduğunu açıkladı.

Cübbeli Ahmet’ten olay olacak yangın paylaşımı

Türkiye’nin dört bir yanında çıkan yangınlar ciğerlerimiz olan ormanlarımızı küle çeviriyor. Cübbeli Ahmet hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü’nün 2021 yılında yaptığı yangınlarla ilgili paylaşım sosyal medyada yeniden gündem oldu

Üniversite diplomayı YÖK’ten vekalet onayı olmadan iptal etti

İstanbul Üniversitesi’nin; İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Ahmet Köse’nin istifasının ardından, sürecin vekaleten yürütülmesi için Yüksek Öğretim Kurulu’na (YÖK) yazı yazdığı ancak cevap gelmeden 18 Mart’ta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasını iptal ettiği anlaşıldı.

İran’dan İsrail ekonomisinin kalbine nokta atışı! Minimum harcama maksimum etki

İran, İsrail’in borsa binasını ve kritik altyapılarını hedef alarak ülke ekonomisine darbe vurdu. İsrail’in, özellikle denizcilik sevkıyatları İran füzeleri ile sekteye uğradı. İsrail ekonomosinin savaşı uzun süre kaldıramayacağının farkında olan ABD Başkanı Donald Trump, ateşkesin ardından diplomasi ve ekonomik güç yoluyla İran’ı kontrol altına almayı amaçladı.