İstanbul Bakırköy okulları yeni döneme hazırlıyor

İstanbul Bakırköy Okulları Yeni Döneme Hazırlanıyor

İstanbul Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte öğrencilerin temiz ve sağlıklı bir eğitim ortamına sahip olmaları için çalışmalarını hızlandıran Bakırköy Belediyesi, okulları yeni eğitim öğretim dönemine hazırladı. Sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte harekete geçen belediye ekipleri, ilçedeki ilkokul, ortaokul ve liselerde detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Tatil boyunca devam eden çalışmalar kapsamında okulların camları, sıraları ve yerleri titizlikle temizlendi ve dezenfekte edildi. 3 Şubat Pazartesi günü dönemin ilk zilinin çalacağı okullar, öğrenciler ve öğretmenler için tertemiz bir ortam sunuyor.

“Temiz, Sağlıklı ve Güvenli Bir Ortamda Öğrenim Görmek Çocuklarımızın Hakkı, Bizim de Sorumluluğumuzdur”

Öğrencilerin sağlığının ön planda olduğunu vurgulayan Bakırköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Yavuz, temizlik çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, “Okullar, çocuklarımızın eğitim aldığı ve sosyalleştiği en önemli mekanlardır. Temiz, sağlıklı ve güvenli bir ortamda öğrenim görmek onların hakkı, bizim de sorumluluğumuzdur. Bakırköy Belediyesi olarak, çocuklarımızın daha yaşanabilir bir ortamda eğitim almaları için üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. İyi bir eğitim ortamı, umut dolu bir geleceğin teminatıdır. Temiz okul, mutlu çocuklar, parlak bir gelecek!” şeklinde konuştu.

Related Posts

Aslı Baykal Özel CHP’sinin çetelesini çıkardı: Bunların yalanlarına yetişmek için tim gerekli

CHP eski Genel Başkanı merhum Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, Özgür Özel yönetimindeki CHP’nin içine düştüğü duruma tepki gösterdi. “Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) falan boş. Bunlara karşı yalan hızına yetişmek için yalan timi gerekli.” diyen Baykal, “‘LGS’ diyor. LGS anlatıyorsun, ‘Belediyelere yapılan darbedir’ diyor. ‘Yolsuzluk’ o diyorsun, dönüyor ‘şeriat’ diyor. ‘Ya ne şeriatı’ diyorsun, ‘Atatürk’ diyor. Böyle böyle döngü devam. Allah kurtarsın.” ifadelerini kullandı.

Ataşehir’e ‘Yaşam Vadisi’ geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Ataşehir Belediyesi’nin destek verdiği ‘Kurbağalıdere Yaşam Vadisi’ projesinin 2. etap çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Kamu İşçileri İçin Zam Teklifi: Yüzde 24

Kamu işçileri için KÇP görüşmelerinde 2025’in ilk 6 ayı için yüzde 24 zam teklifi yapıldı.

Gökhan Gül, Al-Okhdood’a Transfer Oldu

Al-Okhdood, Kasımpaşa’dan Gökhan Gül ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni Yerli Anti-Dron Sistemi Tanıtılıyor

TÜWEK Anti-Dron Silah Sistemi ve Drone-Seeker mühimmatı, IDEF 2025’te dron tehditlerine karşı sergilenecek.

Göztepe’nin Yeni Transferi Arda Okan Kurtulan Göze Girdi

Slovenya’da kamp yapan Göztepe, Arda Okan Kurtulan ile savunma ve hücumda güçlü bir katkı sağladı.