Komşusunu Döven Adam Serbest Bırakıldı

Aksaray’da Komşu İmamı Dövdü, Telle Boğmaya Çalıştı

Aksaray’da yaşanan olayda, Mehmet C. isimli bir kişi, üst komşusu olan imam Muhammed Aygün’ü dövdü ve iddiaya göre telle boğmaya çalıştı. Aygün yaralanırken, saldırgan Mehmet C. gözaltına alındı ancak ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olay, dün gece saat 00.30 sıralarında Bedir Muhtar Mahallesi’nde meydana geldi. Bedir Muhtar Cami imamı Muhammed Aygün, evin zilinin çalması üzerine kapıyı açtı ve bu sırada alt kattaki komşusu Mehmet C.’nin saldırısına uğradı. Mehmet C., Muhammed Aygün’ü döverek, telle boğmaya çalıştı ancak çevredeki komşuların müdahalesiyle saldırı sonlandırıldı. Aygün, olay sırasında 12 yaşındaki oğlunun gözü önünde saldırıya maruz kaldı ve kanlar içinde kaldı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine gelerek Aygün’ü hastaneye kaldırdı. Tedavisinin ardından Aygün taburcu edildi, saldırgan Mehmet C. ise gözaltına alındı.

Mehmet C.’nin, 2 yıl önce eşine şiddet uyguladığı ve Muhammed Aygün’ün bu durumu engellemeye çalıştığı belirtildi. Bu nedenle C.’nin Aygün’e karşı husumet beslediği ve geçtiğimiz günlerde eşinin evi terk etmesinin ardından sinirlenerek saldırıya geçtiği öne sürüldü. Ayrıca, Mehmet C.’ye daha önce eşinin şikayeti üzerine uzaklaştırma kararı verildiği ortaya çıktı.

Mehmet C. emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, polis olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Related Posts

IKBY Başkanı Barzani’den PKK’nın silah bırakma kararına destek

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani, PKK’nın silah bırakma kararını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.

İngiltere ekonomisi mayısta beklenmedik şekilde küçüldü

İngiltere ekonomisi mayısta yüzde 0,1 daralma kaydederken, beklenti ekonominin yüzde 0,1 büyüyeceği yönündeydi. İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi mayıs ayına ilişkin büyüme rakamlarını açıkladı.

CHP’li Bakan’dan cezaevi ziyareti sonrası açıklama: Tutukluluk bir cezalandırma aracına dönüşmüş durumda

CHP’li Bakan’dan cezaevi ziyareti sonrası açıklama: Tutukluluk bir cezalandırma aracına dönüşmüş durumda

Le Pen’in partisinin genel merkezine polis baskını

Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Birlik (RN) Partisi Genel Sekreteri Jordan Bardella, mali polisin, parti genel merkezinde arama yaptığını duyurdu.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne son saldırılarında 46 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail Ordusunun Gazze Şeridi’ne Yaptığı Son Saldırıda 46 Filistinli Hayatını Kaybetti İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yaptığı son saldırıda 46 Filistinli hayatını kaybetti. Saldırıda, çok sayıda kişi yaralandı…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin görevden uzaklaştırıldı