Kuyucak’a 617 Milyon TL Değerinde Yatırım

Kuyucak Belediye Başkanı Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Yetkililerini Ağırladı

Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ yetkililerini konuk etti. Doğanca, Kuyucak ilçesinde gerçekleştirilen yatırımlar ve projeler için teşekkürlerini iletti. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu liderliğinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Ziyaret sırasında, Kuyucak ilçesinde şu anda devam eden ve ileride gerçekleştirilecek olan projeler görüşüldü. Başkan Doğanca, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’nin Kuyucak’a yönelik yatırımlarına ve 216 kilometrelik altyapı çalışmalarına değindi. Ayrıca, ilçede tamamlanan projelerden de bahsederek Başkan Çerçioğlu’na teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin ardından ASKİ Genel Müdürü Hakan Olkaç ve diğer yetkililer, Kuyucak’taki hizmet birimleriyle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ ekibi, Kuyucaklı vatandaşlardan gelen geri bildirimleri dinleyerek çalışmalarını daha da geliştirmenin yollarını aradı. Görüşmeler, gece gündüz demeden halka hizmet veren bu kurumların işbirliğine dikkat çekti. – AYDIN

Related Posts

Turhan Çömez’den sert tepki: ‘Terörist başının taleplerini sarayın koridorlarında mı pişiriyorsunuz?’

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, Pençe Kilit Harekâtı’ndaki asker kayıpları ve TBMM’de kurulması planlanan yeni komisyona ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Çömez, “Terörist başının taleplerini sarayın arka koridorlarında mı pişirip Meclis’e getireceksiniz?” diye sordu.

Elon Musk ile Trump arasında tansiyon yükseliyor: Epstein dosyalarını yine gündeme taşıdı

ABD Başkanı Donald Trump ile seçim zamanı en sıkı destekçesi Elon Musk arasında ‘vergi paketi ve elektrikli araçlar’ ile başlayan gerginlikte sular durulmuyor. Trump’a karşı ABD’de yeni bir siyasi parti kuran Elon Musk, Epstein davasını gündeme taşıyarak “Saat kaç? Aa bak, yine kimsenin tutuklanmadığı saat oldu” dedi.

Gazze’de ateşkes için kritik gün

İşgalci İsrail hükümeti, ABD Başkanı Donald Trump’ın 1 Temmuz’da ilan ettiği ateşkes teklifi için son kararını verecek. Hamas’ın arabulucu ülkeler Katar ve Mısır aracılığıyla ilettiği cevabını inceleyen İsrail Güvenlik Kabinesi, net bir açıklama …

Metan gazından zehirlenerek şehit olan askerler için siyasilerden başsağlığı mesajları

Metan gazından zehirlenerek şehit olan askerler için siyasilerden başsağlığı mesajları

İsim benzerliği başına dert oldu

“Kolpaçino 3. Devre” ve “Ketenpere” gibi yapımlarda rol alan oyuncu Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanı ile yaşadığı isim benzerliği nedeniyle zor anlar geçirdiğini anlattı. Yerlikaya, kar tatili için eğlence amacıyla yaptığı paylaşımın ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın basın müşavirinin kendisine ulaştığını belirtti.

Elon Musk parti kurdu

ABD Başkanı Donald Trump ile arası açılan Elon Musk, ABD’deki mevcut siyasi düzene karşı çıkarak “Amerika Partisi”ni kurduğunu açıkladı.