Malatya’da aranan kişinin cesedi göçük altından çıktı

Malatya’da İbrahim Alıcı Odun Deposu Çökmesinde Hayatını Kaybetti – Trajik Kaza

Malatya’nın Hekimhan ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi’nde meydana gelen acı olayda, ev sahibi İbrahim Alıcı (50) odun deposunun çökmesi sonucu göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Alıcı, engelli kız kardeşiyle birlikte yaşıyordu ve üç gün boyunca kimseyle iletişime geçememişti.

Haber Alınamayan Alıcı Kontrol Edildi

İbrahim Alıcı’nın yakınları, üç gün boyunca Alıcı’dan haber alamayınca Dereköy Mahallesi’ndeki evine giderek durumu kontrol etti. Yapılan incelemede, odun deposunun çöktüğü ve Alıcı’nın enkaz altında olduğu belirlendi. Ailesi hemen 112 Acil Servis’e bilgi verdi.

Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Sağlık ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine ulaştı ve kurtarma çalışmalarına başladı. Maalesef yapılan kontroller sonucunda İbrahim Alıcı’nın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Cenaze Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edildi

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda İbrahim Alıcı’nın cansız bedeni enkaz altından çıkarılarak Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Savcılık incelemesi için alınan cenaze, Alıcı’nın yakınları tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

Related Posts

Yollarda, çitlerde, duvarlarda görüldüler: Halk onlara ‘kıyametvari’ diyor

ABD’nin Utah eyaleti, halkın ‘kıyametvari’ sözleriyle tanımladığı sıra dışı bir doğa olayıyla karşı karşıya. Binlerce mormon cırcır böceği otoyolları, evlerin dış cephelerini, çitleri ve duvarları adeta istila etti.

Suriye’ye yönelik yaptırımların kaldırılmasının ardından Cevdet Yılmaz’dan çağrı: Benzer adımlar Gazze için de atılmalı

ABD ile Avrupa Birliği, Suriye’ye yönelik ekonomik yaptırımları kaldırdı. Suriye’de güvenlik, istikrar ve refahı arttıracak karara ilişkin Türkiye’den de açıklama yapıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ABD ve AB tarafından alınan kararların son derece olumlu adımlar olduğunu belirtti. Eski zalim rejime yönelik başlamış olan bu yaptırımların devam etmesi halinde masum Suriye halkını cezalandırmaya ve Suriye’nin yeniden inşa sürecini engellemeye dönüşeceğini ifade eden Yılmaz, benzer bir kararın Gazze için de alınmasının şart olduğunu vurguladı.

İş makinesi yüklü TIR, alt geçitte sıkıştı

Elazığ’da iş makinesi yüklü TIR, alt geçitte sıkıştı.

Avrupa Komisyonu Başkanı Von der Leyen ile Ukrayna lideri Zelenski “ateşkes” konusunda görüştü

Avrupa Komisyonu Başkanı Von der Leyen ile Ukrayna lideri Zelenski “ateşkes” konusunda görüştü

Husiler, İsrail’in Hayfa Limanı’na abluka uygulayacaklarını duyurdu

Yemen’deki Husiler, İsrail’in Hayfa Limanı’na yönelik abluka uygulama kararı aldığını bildirdi. Husi yetkilileri, bu kararın İsrail’in Gazze’deki saldırılarının şiddetlenmesine tepki olarak alındığını kaydetti.

Uçağı 10 dakika kimse sürmedi! Yolcular ölümden döndü

Lufthansa’ya ait Airbus A321 tipi yolcu uçağında, kaptan lavabodayken yardımcı pilot bayıldı. Otopilot devrede olsa da yaşanan kriz nedeniyle uçak Madrid’e acil iniş yaptı.