Serbest muhasebecilikte 2025 yılı asgari ücret tarifesi belirlendi

2025 Yılında Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik İçin Yeni Asgari Ücret Tarifesi Açıklandı

Bu yıl serbest muhasebecilik, serbest muhasebeci mali müşavirlik ve yeminli mali müşavirlik işlemleri için geçerli olacak asgari ücret tarifesi belirlendi. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın hazırladığı tarife, 1 Ocak 2025’ten itibaren yürürlüğe girecek ve Resmi Gazete’de yayımlandı.

2025 Yılı Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Asgari Ücret Tarifesi’ne göre, defter tutma bedeli en az 411 lira ile en fazla 9 bin 351 lira arasında olacak.

Kuruluş işlemleri için yapılacak çalışmalar için en düşük 11 bin 632 liradan, değişiklikler için ise en az 12 bin 498 liraya kadar ödeme yapılabilecek.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Bakan Bayraktar açıkladı: Avrupa’daki kabus Türkiye’yi de etkileyecek

Dün Avrupa’da öğle saatlerinde Portekiz ve İspanya ile Fransa ve Belçika’nın bazı bölgelerinde yaşanan elektrik kesintisi sonrası büyük bir kaos yaşandı. Sabah saatlerinde kademeli bir şekilde elektrik verilmeye başlandı. Bakan Bayraktar Avrupa ile aynı ağın kullanıldığını hatırlatarak, “Bizi etkileyebilecek boyutta bir sıkıntı” dedi.

Prof. Dr. Hakan Kara’dan yüksek faiz açıklaması: ‘Esas sıkılaşması şimdi başladı’

Eski Merkez Bankası Başekonomisti Hakan Kara, reel sektörün yüksek kredi faizleriyle karşı karşıya olduğunu belirtti. Kara, faiz artışlarının ekonomide yavaşlama yaratabileceğini vurguladı.

Elektrik üretimi şubatta arttı

Türkiye’nin lisanslı elektrik üretimi şubatta önceki yılın aynı ayına göre yaklaşık yüzde 6,5 artarak 27 milyon 326 bin 453 megavatsaat oldu.

ASO Başkanı Seyit Ardıç: Ekonomide güven algısına zarar verecek gelişmelerin uzağında kalmalıyız

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, dünya ekonomisinin yeniden şekillendiği bir dönemde Türkiye’nin daha fazla pay alabilmesi için güven ortamının güçlendirilmesi ve yatırımcılar için uygun iklimin sağlanması gerektiğini söyledi. Ardıç, enflasyonla mücadelede kontrolün kaybedilmemesi, gıda arzının güvence altına alınması ve sanayide dijital dönüşümün hızlandırılması çağrısında bulundu.

Türkiye’nin elektrik kurulu gücü 118 bin megavatı aştı

Türkiye’nin elektrik enerjisi kurulu gücü mart sonu itibarıyla 118 bin 185 megavatı aştı.

Palandöken’den “kentsel dönüşümde esnaf unutulmasın” açıklaması

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kentsel dönüşüm çalışmalarında esnafın unutulmaması gerektiğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir