Terkos Gölü’nde Kano Devrildi, Üç Kişi Kurtarıldı

Arnavutköy Terkos Gölü’nde Balık Tutma Macerası

Arnavutköy Terkos Gölü’nde balık tutmak için kanoyla açılan 3 kişi, kano devrildikten sonra suya düştü. Yaklaşık 1 saat boyunca kurtarılmayı bekleyen bu kişiler, sonunda başka bir tekne tarafından kurtarıldılar.

Olay, dün akşam saatlerinde Terkos Gölü’nde meydana geldi. Balık tutmak amacıyla göle kanoyla açılan 3 kişi, dengelerini kaybedince kano devrildi. Suya düşen bu kişiler, yaklaşık 1 saat boyunca kurtarılmayı beklediler. Neyse ki, kıyıda bulunan bir vatandaşın sesleri duyması sonucu olaya müdahale eden balıkçı teknesi, suya düşen kişileri kurtardı. Kurtarma ve kıyıya çıkarma anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olay yerinde ilk yardım yapılan 3 kişi, ambulanslarla hastaneye götürüldü ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.- İSTANBUL

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Kahve içmek, demir ve kalsiyumun bağırsaktaki emilimini engelliyor mu?

Kahve bazı kültürlerde sindirime yardımcı bir içecek olarak görülüyor. Ancak bilimsel araştırmalar yiyeceklerle birlikte içildiğinde kahvenin vücudun besleyici maddeleri sindirmesini zorlaştırdığını gösteriyor.

Güzellik algısı değişti! Estetik yaptırırken bu hatalara düşmeyin

Instagram ve TikTok gibi sosyal medya platformları, günümüzde güzellik anlayışını köklü bir şekilde değiştirdi. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Nihal Üstün, toplumumuzda estetik yaptırmak isteyenlerin en sık düştüğü 5 hatayı anlattı.

Vejetaryen beslenmede doğru planlama şart! ‘Yanlış diyet sağlığı tehdit edebilir’

Vejetaryen beslenmenin dikkatli uygulanması gerektiğini belirten uzmanlar, yanlış planlandığında ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğini söylüyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Hülya Yiğit, vejetaryen beslenmenin yanlış planlandığında oluşturabileceği riskleri açıkladı.

Açık büfede yenmemesi gereken yiyecekler açıklandı

Açık büfe yemeklerin cazibesi, sağlığımızı tehdit eden riskleri de beraberinde getirebilir. Uzmanlar, özellikle otellerde ve restoranlarda sunulan açık büfe yiyeceklerin hijyenine dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyarıyor.

12 Mayıs’a kadar onarım çalışmaları yapılacak: Kara yollarında son durum!

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Çeltek’te Trafik Kazası: Ölü Sayısı 2’ye Yükseldi

ÖLÜ SAYISI 2’YE YÜKSELDİ Merkeze bağlı Çeltek köyü yakınlarında Halil İbrahim Naçar (26) yönetimindeki 58 AEJ 663 plakalı otomobil ile öğretmen ve sağlık personeli taşıyan Burak Naçar’ın (25) kullandığı 48 ATY 416 plakalı servis minibüsünün …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir